Utstillingsåpning- og Kalas 2024

11. juni gikk årets MyMachine utstillingsåpning av stabelen, med gode ord på veien fra Fylkesordfører i Agder Arne Thomassen, flankert av Direktør for innovasjon og samhandling i Kristiansand kommune Bernt Jørgen Stray og Fylkesdirektør innovasjon og organisasjonsutvikling i Agder fylkeskommune, Knut Lindland som sto for konfettifest. Om du lurer på hvordan sko kan fly, eller hvordan en Fleip-eller fakta maskin kan se ut, kan du ta turen til kulturskolen KNUDENS lokaler på Silokaia. Der vil du kunne herje med både flyvende sko, Fleip- eller fakta maskinen og andre ville oppfinnelser laget i samarbeid mellom barneskoleklasser, yrkesfagklasser, studenter og kunstfaglig kompetanse, med mentorhjelp fra både Glencore  Nikkelverket, NOV og verkstedet på Kilden.

Åpningstider i utstillingen følger byggets åpningstid 08.00 – 20.00 frem til og med 25. juni 

Vi gleder oss til å ta med drømmemaskinene videre til årets Palmesus Junior 4. juli! Takk til Palmesus som har gitt alle årets involverte barn i MyMachine gratis inngang mot at de bidrar med sine interaktive installasjoner – av barn, for barn.
Takk også til alle involverte barn, yrkesfagelever og studenter, og til Nikkelverk, UiA – Universitetet i Agder og Kilden Dialog for årets samarbeid.
Årets involverte kunstnere er Doctor Superhelga /Marte Johanne Ekhougen, Frode Holgersen og Erica Solvoll.
Foto: Nico Hagen / South Coast Creative