Tezzzzzzt på Kvadraturen videregående skole

Gøy! Gøy! Gøy! Tid tid for å teste 3. klasse ved Øvre Slettheia sin selvkjørende fantasitransport som kan gjøre deg klar til skolen. Mens du fortsatt sover. Vil den tåle belastningen av flere barn? Vil ungene stange hodet i metall, finne knappen som trigger rugge-bevegelse, eller falle ut? Vil de tørre å bruke maskinen? Og er konstruksjonen sikker? Og i stand til å flyttes rundt av kun en person. Dette fikk vi svar på under test. På kjøpet fikk skoleklassen teste ut både skjærebrenne og sveise til vill entusiasme. Varm takk til vg2. Teknolog og realfag og vg2. Automasjon ved Dahlske videregående skole som sammen utvikler den ambisiøse, interaktive fantasitransporten, og takk til vg2. Maritime fag ved Kvadraturen  videregående skole for lån av verksted og tilrettelegging av aktivitet. Her tror jeg vi sådde noen fremtidige fagarbeidere.