Stå-på-vilje i praksis

Det er krever tålmodighet og en god dose stå-på-vilje for å realisere nye løsninger…. som 3. klasse på Øvre Slettheia skole sin Skoleklar-maskin. Heldigvis har vi flinke folk på saken. Her dokumentasjon fra prioriterte arbeidsoppgaver og utforsking av løsninger januar og mars ved vg2 Teknologi- og industrifag (som får god hjelp fra vg2 Automasjon). Av alle funksjonene som elevene har forsøkt løst og justert underveis, er tilpasning av motor, tilpasning av fjæring, tilpasning av vippe-punkt for sikkerhet og transport, tilpasning av 3D printa bein, tilpasning av knapp i forhold til manuell sveiv ++++

Her er det bare tida og veien frem mot test i mars, hvor vi vil invitere til test av fungerende prototype i verkstedet for ungene som har kommet med ideen. Vi gleder oss.