WOHO MyMachine utstilling 2023

26. mai gikk årets MyMachine utstillingsåpning av stabelen, med gode ord på veien fra både viserektor for forskning og tverrfaglige satsinger og varaordfører. Om du lurer på hvordan en frekk Pirat gris kan gjøre deg glad når du er lei deg, eller hvordan du kan bygge om ditt eget klatrestativ laget av barn, for barn, kan du ta turen til kulturskolen KNUDENS nye lokaler på Silokaia. Der vil du kunne herje med både klatrestativet, piratgrisen og tre andre nye oppfinnelser laget i samarbeid mellom barneskoleklasser, yrkesfagklasser, studenter og kunstfaglig kompetanse, med mentorhjelp fra både Glencore  Nikkelverket, NOV og verkstedet på Kilden.

Om du lurer på hvorfor Nikkelverket, kåret til norges smarteste industribedrift, bidrar til å lage pirat gris og andre drømmemaskiner, hør mer om utstillingen og prosjektet på dette radioinnslaget.

Åpningstider i utstillingen følger byggets åpningstid:

Tirsdag 30/5 – Torsdag 1/6 er bygget åpent kl. 08.00 – 20.00

Fredag 2/6 er bygget åpent kl. 08.00 – 16.00

Lørdag 3/6 er bygget åpent kl. 11.00 – 16.00 (Odderøya Open)

Søndag 4/6 er bygget åpent kl. 11.00 – 16.00 (Oddeørya Open)