Er det drager under senga?

Vi er veldig stolte over hvordan den ambisiøse Sovne-inn-og-stå-opp-maskinen til 2. & 3. klasse ved Steinerskolen, Teknikk og industriell produksjon ved Kvadraturen videregående skole, og ingeniørstudentene Eivind og Jesper, har utviklet seg. Siden det å både sovne inn og stå opp i én maskin ble litt for komplisert, har vi måttet koke ned til én funksjon; stå-opp. Men det blir stå-opp-de-lux.

På én av tegningene var det drager under senga. Det syntes både videregåendeelevene og ingeniørstudentene var gøy, og vi har siden grubla på hvordan få til dette. Se for eksempel fire voksne mennesker diskutere hvordan drager kan komme ut fra under senga i videoen nedenfor. Ved sprellemann effekt? Troll i eske? Horisontalt alternativ, eller vertikalt?

I samarbeid med to eksterne eksperter, scenograf Camilla Lilleengen og 3Dmodellerering/3Dprinting/laserkutter-mann Bojan Milinkovic (Hobbygoblins), har vi kommet til en både enkel og visuelt vill løsning. Vi gleder oss til å teste dette ut på ideskaperne.