Test av pus og løve på verkstedet til vg2 treteknikk

Er det levende klatrestativet Pus og løve morsomt nok? Trygt nok? Enkelt å forflytte? Og hvilke nye behov for korrigering oppsto etter test med brukeren? Svar på første var definitivt JA. Dette er en vilt fin nyskaping. Trygg nok? Egnet til å transporteres lett? Nja. Her er det en rekke forbedringspotensiale som idéskaperne ved 3. klasse fra Kalla skole gav tilbakemelding på. Etter justering av konstruksjon og estetisk oppskalering, ved hjelp av kompetanse fra scenografiverkstedet på Kilden, vil Pus og løve bli noe som både involverte er riktig stolte av. Og på veien har en lært noe om både hvor vanskelig, men også fantastisk det er å skape noe helt nytt, når en slår sine kompetanser sammen.

Vi gleder oss til å la alle prøve Pus og løve, og de fire andre drømmemaskinene utviklet i årets MyMachine, på den nye kulturskolen på Silokaia i midten av mai.