Senga di er ferdig!

Nå begynner det å skje ting. Stå-opp-senga til 2. klasse ved Steinerskolen realisert av vg2 Teknologi- og industrifag begynner å ta form, og det som nå gjenstår før kunstfaglig kompetanse tar over, er å teste ut ristefunksjon, klapsefunksjon og samarbeid med vg2. Automasjon, som kan hjelpe oss med det elektriske. På vg2 Treteknikk begnner vi å koke ned løsningen på Verdens villeste klatrestativ; Pus og løve, etter idé av 3. klasse ved Karl Johan Minne Skole, til et omfang som går innenfor antall dager vi har tilgjengelig.

Og SÅ har vi hatt godt oppstartsmøte med billedkunstner Jo Ravn Abusland, som vil realisere både Pirate Pig og Speedgenser, til henholdsvis 2. klasse ved Kristiansand internasjonale skole og 3. klasse Øvre Slettheia skole. Dette kommer til å bli tidenes prototyper, og vi gleder oss allerede til utstillingsåpning på slutten av skoleåret.