Workshop på Tordenskjoldsgate skole 2. klasse

En stor og spent gjeng av elever møtte oss i 2. klasse på Tordenskjoldsgate skole til MyMachine workshop. Workshopen gikk prima, og etter idemyldring, dyktig presentasjon av utkast til idé fra elevene, høytidelig stemmegivning og versjonering, endte vi opp med massevis av inspirerende arbeidstegninger av maskinen Tøysemaskinen – en maskin som både skal sprute konfetti plutselig, leke og snakke med deg, klype deg og se litt ut som et skummelt spøkelse. Eller kanskje en katt. Eller et pinnsvin? Ganske sikkert en maskin som ikke finnes. Og med det har 2. klasse ved Todda skole bidratt med idé til en oppfinnelse. Denne skal nå ingeniørstudentene og videregåendeelevene i fellesskap produsere. Vi ønsker dem lykke til. Tusen takk! Vi gleder oss!

Se alle de fine opprinnelige ideene til klassen her, og videreutvikling av valgte idé Tøysemaskinen her.