Ny mann på laget

Vi er godt fornøyd med å ha fått med en ny mann på laget til emnet MyMachine. Prosjektledelse fra idé til prototype, ved UiA. Christian Auby er en erfaren foreleser, har jobbet utenfor UiA som utvikler i en årrekke, har konkurrert internasjonalt i Dance Dance Revolution og vil hjelpe til med å gjøre drømmemaskinene interaktive gjennom sin kunnskap og kompetanse på mikroprosesser. Med andre ord, rett mann for laget.

På bildet; Professor og instituttleder ved Institutt for ingeniørvitenskap Geir Grasmo, prosjektleder og emneansvarlig MyMachine Idunn Sem fra Institutt for Sceniske og visuelle fag, og ny mann på laget universitetslektor Christian Auby, fra Institutt for informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Fra før er emnet smykket av universitetslektor ved Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo, maker, kunstner og interaksjonsdesigner Hans Gerhard Meier.