Regnbue, sier du? Regnbue skal bli!

Regnbue-massasjemaskinen, etter ide fra Kristiansand International School, hadde en rekke gode funksjoner. Her var både automatisk massasje, automatisk hårstyling, varme/kulde effekt, musikk, og Nintendo Switch. Og selv om ingeniørstudent og prosjektleder for maskinen Sulumbek forsøkte inkludere både automatisk massage og lyd under testing og justering av maskinen på Kvadraturen videregående skole i februar, ble det tydelig at det som er ekstra gøy med denne maskinene er å massere hverandre – manuelt gjennom å svinge på maskinen, og gjennom å kile hverandre. Musikken ble overdøvet av latteren, og den automatiske massasjen ble umerkelig i forhold til den langt morsommere manuelle karusell-massasjen.

Så nå jobber Sulumbek og elevene ved Teknikk og industriell produksjon ved Kvadraturen videregående skole videre med å perfeksjonere det som fungerte godt. Men regnbue – det skal det bli!