Hvordan redde Robbe?

Under første test av Robbe (maskin-kompisen som kan foreslå ting å gjøre når du kjeder deg) ble det tydelig at vi var inne på noe lurt. Det var morro å snurre lykkehjulet, og gjøre forslagene sammen. I videreutviklingen av Robbe har vi gått den litt uvanlige veien fra en digital løsning til en rent mekanisk løsning i tre, og gjort løsningen ennå mer «lykkehjul»-aktig. Men vi står fortsatt ovenfor mange valg; Skal Robbe bestå av bare ett, eller flere lykkehjul/forslag? Kan Robbe også bli en slags spilledåse? OM vi bruker tannhjul mellom hjulene som snurrer, vil ikke kombinasjonen av forslag bli den samme hver gang? Hvordan skal vi unngå at konstruksjonen tipper over barna?

…og så, etter bare ett par dager har Treteknikk ved Tangen videregående skole fått en trekonstrukjson av Robbe oppe og gå. Dette er morro!