Ett av prosjektets mange høydepunkt!

På dette tidspunktet i prosessen trenger vi å teste og justere maskinene med hensyn til sikkerhet (HMS), interaksjonsdesign (forstår bruker hvordan maskinen kan opereres?) og ikke minst lengde og krefter til en 2. klassing.

For oss som jobber med MyMachine er denne dagen ett av prosjektets fineste øyeblikk, når 2. klassinger får komme på verkstedet til snurrebart-Frank på Kvadraturen skolesenter, og se maskinene bli tilpasset dem med kutting og sveising (og skulle det vise seg, bilbatteri) med dertil tilhørende gnistregn, støy og boller.

Prosjektlederne for maskinene som skulle testes, studentene Zmarai, Sulumbek og Alexander, stilte sporty opp som voksne denne dagen for å få 2. klasse fra Kristiansand International School trygt til og fra sentrum. Takk til Lærer Katja for entusiasme og dans til Festmaskinen. Hadde vi hatt muligheten til det, skulle alle skoleklasser få oppleve dette.