Drømmemaskinene begynner å ta form!

Vi har sjekket status hos videregående skole, og fått med oss på kjøpet en introduksjon til den automatiske vaffelmaskinen deres og hvordan lage din egen el-sykkel (som går kjempefort ….80km/timen) av elever ved Vg3 Automasjon ved Kvadraturen.

Maskinene begynner å ta form, men dette er nybråttsarbeid, og det er elever fra ulike klassetrinn og linjer som er med for å få drømmemaskinene i havn. Vi er skikkelig stolte av årets maskiner, og tror de blir til glede for både små og voksne (store barn) sentralt utstilt i Rådhuskvartalet ved turistinformasjonen.

Ingeniørstudentene jobber hardt på sin side for å programmere og tilpasse maskinene innvendig. Her blir det både lyseffekter, prompelukt, slim og dyrevideoer. Og kanskje verdens vondeste frukostblanding. Smak den som tørr!

Vi gleder oss!