Designprosessen starter!

Hei!

Jeg heter Jon Anders, og jeg har fått ansvar for å bygge Lysmaskinen. Dette blir spennende! Jeg skal forsøke å holde dere oppdatert på hva jeg holder på med.

Jeg synes elektriske «duppedingser» er spennende! Denne maskinen skal jeg få til å lage et skikkelig lys-show, og den beste måten å gjøre det på er å bruke nettopp duppedingser. Det passer perfekt for meg! Jeg skal prøve å gjøre maskinen fargerik og spennende, og det er hvertfall lett når tegningene fra elevene på Kringsjå skole er så kreative som de er. Jeg har nå laget et første utkast av hvordan jeg ser for meg at maskinen kan se ut, så fremover må jeg tegne maskinen på PC og bestemme meg for nettopp hvilke duppedingser som gir best farger.

Første utkast til lysmaskinen

Foreløpig ser det ut til at lysdioder og lysfiber fungerer best til oppgaven, og samtidig ha en skikkelig lampe som beveger seg. Følg med fremover, så oppdaterer jeg når jeg har bestemt meg!

-Jon Anders