Åpning av MyMachine-utstilling 2017

Mandag 19. juni var vi endelig klare for å vise frem de flotte maskinene som har kommet ut av denne første piloten av MyMachine Norge.

Vi var veldig glade for alle som kom innom denne dagen, både Slettheia Skole, Øvre Slettheia skole og den Internasjonale skolen. I tillegg kom Piet og Jan fra MyMachine International og Cultivas styre, og dette satte vi veldig pris på. Å endelig få vise frem det som nå har blitt jobbet med i et halvt år var veldig kjekt, og nesten alle maskinene greide seg igjennom en hel dag med rundt 400 hender som skulle ta på og teste hvordan alt virket. Utstillingen blir stående frem til 14. juli og det er mulig for alle å komme innom mellom kl 11:00 og 16:00 på Kilden for å ta en titt på maskinene.

Tusen takk til Cultiva, MyMachine Global, Den Internasjonale skolen, Øvre Slettheia skole, Slettheia skole Kilden, Kvadraturen Skolesenter, Universitetet i Agder, Vitensenteret, og Kilden Teater og Konserthus for årets pilot, og vi gleder oss kjempemasse til fortsettelsen, med nye workshops med nye elever og nye ideer fra August!

Foto: Piet Grymonprez og Øystein Flemmen