Velkommen til MyMachine utstilling 19. juni!
I et halvt år har det pågått et spennende prosjekt hos store og små studenter i Kristiansand og Grimstad. Norges første syklus med MyMachine har sett dagens lys – og vi feirer resultatet med en storslagen utstilling i samarbeid med Sommer i Kilden.

Dette har vært fremdriften nå i vår:

Tidlig i semesteret dro fire glade studenter fra Fakultet for Teknologi og realfag fra UiAs Campus i Grimstad til tre skoler i Kristiansand for å hente ideer til fire maskiner vi tidligere ikke har sett. Og det fikk de! Barneskolene leverte noen gode utfordringer til vårt MyMachine-team, og i løpet av februar og mars sto studentene på for å finne ut hvordan følgende maskinideer skulle realiseres:

       

Den aller første runden med MyMachine i Norge har gått i dobbelt tempo i forhold til en normal syklus som vanligvis følger skoleåret. Elevene som bygger maskinene ved Kvaderaturen skolesenter, ble derfor tidligere innlemmet i prosjektet enn de ellers ville ha vært. De medvirkende fra alle trinn har derfor vært i god kontakt med hverandre gjennom den kreative prosessen – og i april møttes alle sammen på campus i Grimstad for å se de midlertidige resultatene av maskinene, og komme med sin tilbakemelding i en prosessutstilling.

Nå står resultatet ferdig, og vi er ikke så rent lite stolte! Vi har fått med oss Kilden teater- og konerthus, og feirer åpningen med brask og bram helt i slutten av skoleåret. Etterpå kan alle ta ferie med god samvittighet 😀

Kom og bli med – kanskje blir det litt iskrem til deg også?

Utstillingsåpningen kl 13 i foajeen på Kilden!

Foto: Inger Margrethe Stoveland, Siri Sødahl